Brazilska limunada

Danas za vas spremamo brazilsku limunadu. Sanja je recept za ovu limunadu pronašla na pinterestu, a odlučila se da napravi tako nešto jer je bila inspirisana avanturističkom igrom koju je pronašla na jednom instagram profilu (https://www.instagram.com/bubamarina_kuhinja/).

Naime, Bubamarina kuhinja je odlučila organizuje izazov putovanja u doba kada nam je kretanje ograničeno tako što ćemo spremati jela (ili napitke) iz nekih drugih zemalja, pa da bar na taj način otputujemo nekud.

Ova limunada, obzirom da ima vrlo malo kalorija, se može konzumirati i u toku posta i ne bi trebalo da prekine autofagiju ili mršavljenje, ali će uticati na odmaranje digestivnog trakta i može da vam otvori apetit, pa budite pažljivi.

Sastojci:

  • 1 limun
  • 1 limeta
  • nekolica kockica leda
  • stevija
  • 1 kašika kokosovog mleka

Priprema:

U čašu dodati sok od pola limuna i sok od pola limete, dodati steviju, vodu i led, dobro izmešati. Dodati jednu kašiku kokosovog mleka i ukrasiti kolutovima limuna i limete. Po želji se mogu dodati i listovi sveže mente.

Nutritivna vrednost:

MastiProteinUgljeni hidratiKalorije
0,3g0,2g4,7g22,5

Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav i da bude zadovoljan svojim izgledom, i zato smo napravili besplatan plan ishrane koji ide uz besplatnu knjigu recepata, kao i još neki materijal i koji će vam biti od pomoći i kog ćemo rado poslati na vašu mejl adresu.

Sve ovo ćemo vam poslati potpuno besplatno, kliknite na link i recite nam na koju mejl adresu da pošaljemo.

Obećavamo da nećemo slati spam jer i sami ne volimo spam i da nećemo zloupotrebljavati niti deliti vaše podatke.