Info, Recepti i mnogo toga još

Gomboce od mesa sa jajima

Danas za vas pravimo gomboce od mesa sa jajima. Ovo jelo se veoma lako i brzo sprema, i veoma je sito.

Sastojci:

  • 1120g mlevenog mesa
  • 6 jaja
  • 1 kašikica aleve paprike
  • So, biber i začini po želji

Priprema:

  • 5 jaja obariti i oljuštiti.
  • Mleveno meso staviti u činiju za mućenje, dodati jedno jaje (živo), dodati alevu papriku, so biber i začine po želji, pa sve umesiti.
  • Podeliti na tri dela.
  • U sredinu svakog dela staviti po jedno bareno jaje napraviti kugle od mesa tako da se jaje ne vidi.
  • Poređati u tepsiju obloženu papirom za pečenje i peći u rerni na 230 stepeni, 30 minuta.

Nutritivne vrednosti:

MastiProteinUgljeni hidratiKalorije
590,436,5g64,9g0,7g
Dobije se 5 gomboca, a u tabeli se nalazi vrednost jedne
https://youtu.be/n5LK2BmGa_U

Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav i da bude zadovoljan svojim izgledom, i zato smo napravili besplatan plan ishrane koji ide uz besplatnu knjigu recepata, kao i još neki materijal i koji će vam biti od pomoći i kog ćemo rado poslati na vašu mejl adresu.

Sve ovo ćemo vam poslati potpuno besplatno, kliknite na link i recite nam na koju mejl adresu da pošaljemo.

Obećavamo da nećemo slati spam jer i sami ne volimo spam i da nećemo zloupotrebljavati niti deliti vaše podatke.

Hvala Vam!

Zagolaj postoji zbog Vas, a naša misija je da vam pružimo najnovije i najbolje moguće informacije povodom, ishrane i zdravlja uopšteno, ali naš zadatak je i da vas motivišemo da primenite Vaša saznanja i da dođete do optimalnog zdravlja.

Kada smo se odlučili da pokrenemo naš projekat, uslov je bio da ni po koju cenu ne prihvatamo ponude sponzora, i ni po koju cenu nećemo promovisati proizvode koje ne bismo sami koristili.

Kako sami ne koristimo industrijske proizvode, izbor sponzora koji bi finansijski podržali stvaranje ovog sadržaja svodi se na nas same, ali to vrlo lako možete postati upravo Vi.

Ako pronalazite vrednost u našem sadržaju, i cenite to što on nije ispunjen reklamama, i što ne pokušavamo da Vam uvalimo neki glupi suplement ili detoks proizvod, jedan od načina da nas podržite jeste da kupite našu elektronsku knjigu recepata, ili našu štampanu knjigu recepata, ali takođe možete kupiti i proizvode iz naše daroteke, i tako dobit može da bude obostrana.

Takođe nas možete podržati na Patreonu gde ćete zauzvrat dobiti kredit na kraju svakog video snimka, kao pravi producent, jer biste upravo to i postali.

Hvala vam što činite da Zagolaj nije primoran da promoviše razne suplemente i druge proizvode kako bi mogao finansijski da opstane.