Info, Recepti i mnogo toga još

Keto gibanica

Sanja danas sprema keto gibanicu. Ideju za recept dobila je od vas, jer je neko predložio na instagramu i shvatila je da je vrlo lako moguće napraviti gibanicu koristeći njeno standardno keto testo od mocarela sira i bademovog brašna.

Gibanica je izuzetno ukusna i odlično ide uz jogurt.

Sastojci:

Potrebno je za koru:

  • 300g mocarela sira
  • 100g krem sira
  • 100g bademovog brašna

Potrebno je za fil:

  • 5 jaja
  • 100ml neutralne pavlake
  • 100g tvrdog sira po izboru (ja sam stavila čedar sir)
  • So i biber

Nutritivna vrednost:

Dobije se 4 parčeta, a vrednosti jednog je:
Kalorije: 721,76
Masti: 60,93g
Protein: 36,36g
Ugljeni hidrati: 6,99g

Priprema

Priprema kore:

Mocarelu i krem sir otopiti i izmešati, pa dodati bademovo brašno i umesiti testo.

Testo razviti između dva papira za pečenje pa iseći na trake. Svaku traku umakati u fil.

Priprema fila:

Sir izrendati pa umutiti sa jajima, neutralnom pavlakom, solju i biberom.

Svaku traku testa umakati u fil i ređati u kalup ili tepsiju prethodno obložen papirom za pečenje.

Peći u rerni na 230 stepeni, 25-30 minuta.


Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav i da bude zadovoljan svojim izgledom, i zato smo napravili besplatan plan ishrane koji ide uz besplatnu knjigu recepata, kao i još neki materijal i koji će vam biti od pomoći i kog ćemo rado poslati na vašu mejl adresu.

Sve ovo ćemo vam poslati potpuno besplatno, kliknite na link i recite nam na koju mejl adresu da pošaljemo.

Obećavamo da nećemo slati spam jer i sami ne volimo spam i da nećemo zloupotrebljavati niti deliti vaše podatke.

Hvala Vam!

Zagolaj postoji zbog Vas, a naša misija je da vam pružimo najnovije i najbolje moguće informacije povodom, ishrane i zdravlja uopšteno, ali naš zadatak je i da vas motivišemo da primenite Vaša saznanja i da dođete do optimalnog zdravlja.

Kada smo se odlučili da pokrenemo naš projekat, uslov je bio da ni po koju cenu ne prihvatamo ponude sponzora, i ni po koju cenu nećemo promovisati proizvode koje ne bismo sami koristili.

Kako sami ne koristimo industrijske proizvode, izbor sponzora koji bi finansijski podržali stvaranje ovog sadržaja svodi se na nas same, ali to vrlo lako možete postati upravo Vi.

Ako pronalazite vrednost u našem sadržaju, i cenite to što on nije ispunjen reklamama, i što ne pokušavamo da Vam uvalimo neki glupi suplement ili detoks proizvod, jedan od načina da nas podržite jeste da kupite našu elektronsku knjigu recepata, ili našu štampanu knjigu recepata, ali takođe možete kupiti i proizvode iz naše daroteke, i tako dobit može da bude obostrana.

Takođe nas možete podržati na Patreonu gde ćete zauzvrat dobiti kredit na kraju svakog video snimka, kao pravi producent, jer biste upravo to i postali.

Hvala vam što činite da Zagolaj nije primoran da promoviše razne suplemente i druge proizvode kako bi mogao finansijski da opstane.