Info, Recepti i mnogo toga još

Sos od slanine i pečuraka

Ovaj sos je idealan dodatak nekom prženom mesu, i obzirom da je veoma nutritivno bogat, ako uz njega pojedete nešto podjednako nutritivno bogato, poput velike goveđe šnicle, pržene na puteru i maslinovom ulju, praktično ne morate jesti ništa do sutradan.

Sastojci:

  • 200g pečuraka (ja sam koristila šitake)
  • 150g slanine
  • 2 kašike ulja (ja sam koristila avokadovo)
  • 1 kašičica belog luka u prahu
  • 1 kašičica crnog luka u prahu
  • 250ml neutralne pavlake
  • 2 kašičice origana
  • So i biber

Nutritivna vrednost:

Dobije se 2 porcije
Vrednosti jedne
Kalorije: 928,4
Masti: 84,2g
Protein: 30,2g
Ugljeni hidrati: 12,5g

Priprema:

Pečurke i slaninu sitno iseckati, pa ih propržiti na ulju. Kada se opuste, dodati crni i beli luk u prahu, preliti neutralnom pavlakom, dodati origano i posoliti i pobiberiti po ukusu. Kuvati još oko pet minuta.


Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav i da bude zadovoljan svojim izgledom, i zato smo napravili besplatan plan ishrane koji ide uz besplatnu knjigu recepata, kao i još neki materijal i koji će vam biti od pomoći i kog ćemo rado poslati na vašu mejl adresu.

Sve ovo ćemo vam poslati potpuno besplatno, kliknite na link i recite nam na koju mejl adresu da pošaljemo.

Obećavamo da nećemo slati spam jer i sami ne volimo spam i da nećemo zloupotrebljavati niti deliti vaše podatke.

Hvala Vam!

Zagolaj postoji zbog Vas, a naša misija je da vam pružimo najnovije i najbolje moguće informacije povodom, ishrane i zdravlja uopšteno, ali naš zadatak je i da vas motivišemo da primenite Vaša saznanja i da dođete do optimalnog zdravlja.

Kada smo se odlučili da pokrenemo naš projekat, uslov je bio da ni po koju cenu ne prihvatamo ponude sponzora, i ni po koju cenu nećemo promovisati proizvode koje ne bismo sami koristili.

Kako sami ne koristimo industrijske proizvode, izbor sponzora koji bi finansijski podržali stvaranje ovog sadržaja svodi se na nas same, ali to vrlo lako možete postati upravo Vi.

Ako pronalazite vrednost u našem sadržaju, i cenite to što on nije ispunjen reklamama, i što ne pokušavamo da Vam uvalimo neki glupi suplement ili detoks proizvod, jedan od načina da nas podržite jeste da kupite našu elektronsku knjigu recepata, ili našu štampanu knjigu recepata, ali takođe možete kupiti i proizvode iz naše daroteke, i tako dobit može da bude obostrana.

Takođe nas možete podržati na Patreonu gde ćete zauzvrat dobiti kredit na kraju svakog video snimka, kao pravi producent, jer biste upravo to i postali.

Hvala vam što činite da Zagolaj nije primoran da promoviše razne suplemente i druge proizvode kako bi mogao finansijski da opstane.