Dostava i reklamacije

Dostava suvenira

Obično je potrebno 3-7 dana da se roba koju ste poručili izradi, i ona se šalje tek nakon izrade. Dostava zavisi o vaše lokacije i otprilike ovoliko traje:

SAD: 3-4 radna dana

Evropa: 6-8 radnih dana

Australia: 2-14 radnih dana

Japan: 4-8 radnih dana

Ostalo: 10-20 radnih dana

[Covid-19] Kada ću dobiti svoju porudžbinu?

Izdrada vaše porudžbine (važi za sve proizvode) može da traje duže nego uobičajeno i vreme trajanja može da nastavi da se povećava dok se stvari ne budu vratile u normalu. Naši dobavljači imaju zastoja pri njihovim porudžinama materijala, izradi i sl.

Veoma je teško predvideti vreme dostave, i u ovoj tabeli možete okvirno videti šta možete da očekujete.

 

Pošiljke iz SAD

Pošiljke iz EU

Zagolaj kecelja

2-7 radnih dana

2-7 radnih dana

Zagolaj kačket

2-7 radnih dana

2-7 radnih dana

Maska za iPhone

2-5 radnih dana

2-5 radnih dana

Odakle će moja roba biti poslata

Mi sarađujemo sa “print on demand” (štampa na zahtev) kompanijom koja ima svoja postrojenja širom sveta (SAD, Litvanija, Španija, Meksiko) i vaša roba će biti poslata iz postrojenja koje je najbliže vama, pod uslovom da izrađuju proizvod kog ste naručili, a u suprotnom će biti poslata iz postrojenja koje izrađuje dati proizvod.

Da li će mi biti naplaćena carina?

Dodatni troškovi carine i PDV-a se mogu ostvariti. Cena carine nije u našoj nadležnosti već je izdaje Carinska uprava zemlje u kojoj boravite. Carinske obaveze variraju od države do države i najbolje da sa njima proverite da li i koliko naplaćuju carinu za proizvod koji kupujete.

Moja porudžina je trebalo već da stigne, ali je još nisam dobio. Šta da radim?

Pre nego što nas kontaktirate, molimo vas da proverite sledeće podatke:

  • Proverite da li je uneta ispravna adresa.
  • Pitajte vašu lokalnu poštu da li se kod njih nalazi vaš paket.
  • Proverite da li je dostavljač ostavio paket na nekom drugom mestu.

Ukoliko je adresa bila ispravna, i paket nije ostavljen u pošti ili na nekom drugom mestu, pošaljite nam mejl na [email protected].

Ukoliko ste pronašli grešku u adresi, možemo vam poslati zamenu za vašu porudžbinu, ali poštarinu snosite sami.

Porudžbine

Mi sarađujemo sa “print-on-demand” kompanijom. Oni imaju lokacije širom sveta, stoga u zavisnosti gde se nalazite, vaša roba će biti sašivena, odštampana i poslata tako da se porudžbina izvrši na najefikasniji mogući način.

Kako mogu da pratim svoju porudžbinu?

Kada vaša roba bude isporučena dobićete mejl koji će sadržati broj za praćenje porudžbine. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja povodom praćenja ili slanja, pošaljite nam mejl na [email protected]

Primio sam pogrešnu/oštećenu robu. Šta da radim?

Žao nam je ako ste roba koju ste poručili stigla oštećena. Da bismo zajedno rešili taj problem pošaljite nam mejl na [email protected] u roku od nedelju dana od prijema porudžbine, pošaljite fotografiju oštećene robe, broj porudžbine (kog možete naći u vašem mejlu), i bilo koje druge detalje za koje mislite da su bitni. Kontaktiraćemo naše dobavljače i rešiti vaš problem što je pre moguće.

Politika povraćaja robe

Nažalost, nismo u mogućnosti da nudimo opciju povraćaj ili zamene robe, prosto jer se naša roba pravi onog momenta kada je vi poručite, i ako vama ne odgovara, jedino što mi možemo da uradimo jeste da je poklonimo nekome, ali ako nešto nije u redu sa vašom porudžbinom, molimo vas da nam pošaljete mejl na [email protected].

Refundacija

Reundacija suvenira:

Povraćaj novca vršimo samo kada ste primili pogrešan (proizvod kog niste naručili) ili oštećen proizvod. Ukoliko vam se dogodilo tako nešto, pošaljite nam mejl na [email protected], u njega zakačite i fotografije pogrešne/oštećene robe i mi ćemo rešiti vaš problem.

Refundacija usluga:

Za konsultacije i individualni plan ishrane ne pružamo refundacije jer u tom slučaju plaćate naše utrošeno vreme, kako za izradu plana, tako za konsultacije, i to vreme ne možemo dobiti nazad.

Refundacija Knjige recepta

Za knjigu recepta takođe ne pružamo refundacije jer je u pitanju digitalni proizvod kog nema svrhe vraćati jer uvek možete zadržati kopiju na svom računaru. Ukoliko, pak, primetite neku grešku u knjizi recepta, slobodno nam javite na [email protected], a mi ćemo grešku ispraviti i poslati vam novi, ispravljen fajl.

Da li mogu da zamenim robu za drugu veličinu/boju?

Nažalost, trenutno ne pružamo zamene. Ukoliko niste sigurni koju veličinu biste da naručite, proverite naše tablice veličina, imamo tablicu za svaki proizvod koji dolazi u različitim veličinama. Iako se retko dešava, moguće je da se je proizvod kog ste naručili pogrešno obeležen. Ukoliko je to slučaj, molimo vas da nas obavestite na [email protected] najkasnije nedelju dana nakon što ste primili robu. Pošaljite nam broj vaše porudžbine i fotografije pogrešno obeleženoog proizvoda i mi ćemo vam poslati novi ili ćemo vam vratiti vaš novac.