Uslovi korišćenja

Ko smo mi?

Mi smo Ivan i Aleksandra Bačić, osobe koje stoje iza vebsajta, jutjub kanala, instagram profila, i fejsbuk stranice pod imenom Zagolaj.

Zagolaj ne predstavlja niti lekare niti nutricioniste i stoga Zagolaj ne nudi medicinske savete niti nudi lekove i terapije za bilo koje oboljenje. 

Sav sadržaj, uključujući video snimke, tekstove, grafike, slike i drugi materijal kog je kreirao Zagolaj, je isključivo informativnog karaktera. 

Ovaj sadržaj ni u kom slučaju ne može da zameni profesionalni, medicinski savet, dijagnozu, ili tretman. Ukoliko imate zdravstvenih poteškoća, posavetujte se sa lekarom ili drugim kvalifikovanim zdravstvenim radnikom.

Ni u kom slučaju nemojte zanemariti profesionalni lekarski savet i ne odlažite odlazak kod lekara zbog nečega što ste videli, čuli ili pročitali na bilo kojoj od Zagolaj platformi.

Ukoliko, pak, odlučite da primenite bilo šta što ste videli, čuli ili pročitali na nekoj od Zagolaj platformi, činite to na vlastitu odgovornost.

Izvori našeg znanja

Zagolaj svoje znanje u polju ishrane uglavnom nije stekao pri priznatim obrazovnim institucijama već iskučivo saoobrazovanjem putem čitanja naučinih studija, intervjua, knjiga i gledanjem video zapisa dostupnih širom interneta, ali se naše znanje bazira i na osnovu višegodišnjeg iskustva u primeni keto/LCHF ishrane i periodičnog/intervalnog posta, kao životnog stila. 

Ivan poseduje sertifikat kog je izdao Univerzitet u Tokiju i koji dokazuje da je uspešno završio kurs povodom osnovnog znanja o Autofagiji.

Uslovi korišćenja

Naš vebsajt je zamišljen kao obrazovno-uslužna platforma i internet prodavnica suvenira. Posetom ili registrovanjem na sajt zagolaj.com pristajete na postavljene uslove.

Molimo vas da pažljivo pročitate Uslove i da povremeno proveravate da li je došlo do izmena. 

U slučaju da se ne slažete sa ovim uslovima, ne bi trebalo da primenjujete obrazovni materijal,  koristite usluge ili da kupujete robu putem našeg vebsajta.

Ukoliko imate manje od 18. godina, možete koristiti usluge našeg vebsajta samo uz prisustvo roditelja ili staratelja.

Prihvatanje uslova

Prhvatate da uslove naznačene u našem Ugovoru o uslovima korišćenja i prodaje (u daljem tekstu Ugovor) putem vebsajta zagolaj.com.

Ovaj Ugovor je potpun i jedini ugovor između Vas i nas i predstavlja osnovu svih daljih ugovora, predstavljanja, garancija u odnosu na vebsajt, sadržaj i usluge koje vebsajt obezbeđuje.

Ovom Ugovoru vremenom možemo dodati i nove uslove, u bilo koje vreme, bez da vas prethodno obavestimo. Poslednja verzija Ugovora će biti postavljena na vebsajtu, gde ga možete u svako vreme pročitati.

Prodavnica

U Zagolaj internet prodavnici možete kupiti suvenire, knjige recepata, ili neku od naših usluga.

Suveniri

Zagolaj sa “print-on-demand” (štampa na zahtev) kompanijom koja ima svoja postrojenja širom sveta (SAD, Litvanija, Španija, Meksiko) i vaša roba će biti poslata iz postrojenja koje je najbliže vama, pod uslovom da izrađuju proizvod kog ste naručili, a u suprotnom će biti poslata iz postrojenja koje izrađuje dati proizvod.

Naši proizvodi se ne lageruju već se izrađuju po porudžbini i šalju se tek nakon izrade. Trajanje izrade proizvoda zavisi od vrste i raspoloživosti proizvoda kao i popunjenosti kapaceta postrojenja (u toku praznika je moguće da će izrada trajati duže).

Usluge

Usluge koje Zagolaj pruža (izrada individualnih planova ishrane, konsultacije, i saveti) ne služe kao zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili tretman za bilo koju bolest.  Tako nešto prepuštamo kvalifikovanim stručnjacima. 

Naše usluge se svode na savete povodom primene keto/LCHF ishrane, i periodičnog/intervalnog posta kao metoda za skidanje prekomernih kilograma.

Ako se odlučite za bilo koju našu uslugu to činite zato što imate poverenja u naše znanje i naše metode i saglasni ste da mi možemo da vam napravimo adekvatan plan ishrane ili pružimo adekvatan savet za skidanje prekomernih kilograma.

Idnividualni plan ishrane

Plan ishrane se sastoji od spiska obroka za 28 dana, prilagođenih vašem kalorijskom unosu koji se računa na osnovu vaše starosti, pola i fizičke aktivnosti. Možete se opredeliti za 1, 2 ili 3 obroka dnevno.

Konsultacije

Vaši rezultati, koliko i da li ćete smršati, zavise od mnogo faktora, (vašeg pridržavanja ishrani, stepena gojaznosti u kom se nalazite, insulinske rezistencije, fizičke aktivnosti, starosti…)  i stoga uz plan ishrane dobijate 4 konsultacije koje se mogu obaviti putem skajpa, vibera ili e-mejla. Nakon svakih 7 dana ćemo se čuti sa vama, proveriti rezultate i korigovati ono što bi trebalo da se koriguje ukoliko postoji potrebe za tako nečim.

Garancija

Ne možemo da vam garantujemo da ćete 100% ispuniti očekivanja koja ste sebi postavili jer skidanje kilograma u velikoj meri varira od čoveka do čoveka i kao ljudi smo skloni da sebi postavimo prevelike ciljeve i mi ne možemo da vam garantujemo da ćete uz našu pomoć u tih 28 dana skinuti tačno onoliko koliko ste zacrtali.

Knjiga recepata

Knijga recepata koju možete kupiti na našem sajtu se sastoji od jela koje je Sanja spremala za našu porodicu, sve fotografije su naše, a ukoliko je Sanja modifikovala neki od recepata originalan autor je naveden u samoj knjizi uz prethodnu konsultaciju sa autorom.

Knjiga recepta podleže autorskim pravima koja zadržava zagolaj.com i svako neodobreno deljenje, štampanje, redistribuiranje, ili prodavanje je nedozvoljeno. 

Kupovina

Kupovinu našem sajtu možete obaviti kao gost (neregistrovan posetilac), koji i kao registrovani korisnik (klijent) koji će moći da menja svoje podatke. I registrovan i neregistrovani posetioci imaće priliku da nas kontaktiraju povodom porudžbina, praćenja pošiljke,  zatražeivanja povraćaja, u slučaju da ispunjeni uslovi (za uslove pogledajte Dostava i reklamacije), ili podnešnja žalbe o oštećenoj ili pogrešnoj porudžbini.

Plaćanje

Iza zagolaj stoje fizička lica Ivan Bačić i Aleksandra Bačić, i bavimo se obrazovanjem i savotevanjem na temu keto/LCHF ishrane i peridoičnog/intervalnog posta i prodajemo suvenire koji predstavljaju naš brend, poput kecelja, kačketa, maski za telefon i sl.

Zagolaj nudi mogućnost plaćanja:

Putem PayPala-a

Putem kreditne/debitne kartice na naš PayPal nalog.

Upotreba podataka sa vebsajta

Gosti (neregistrovani posetioci) će biti u mogućnosti da pregledaju sadržaj vebsajta, cene, da nas kontaktiraju i postavljaju pitanja i da naručuju proizvode i koristi druge usluge sajta kao i registrovani korisnik (klijent) koji će moći i da menja svoje podatke.

Svi podaci sa našeg vebsajta služe isključivo za Vašu ličnu upootrebu kao klijenta. Ni jedan deo ili sadržaj, ne sme biti upotrebljen u izradi drugih publikacija ili prezentacija u elektronskom, štampanom ili bilo kojem drugom obliku.

Registrovanje

Registrovanje na naš sajt možete izvršiti iskljčivo prilikom kupovine nekih od proizvoda ili usluga koje možete naći u prodavnici. Da biste se registrovali označite polje za registraciju prilikom kupovine, mejl koji ste ostavili prilikom kupovine će biti vaše korisničko ime, a mi ćemo vam poslati lozinku na mejl koju ćete kasnije moći promeniti.

Registrovanjem na naš vebsajt stičete  mogućnost da imate vlastiti profil, da vodite evidenciju o svim porudžbinama koje ste vršili da uvek imate pristup digitalnim fajlovima koje ste kupili.

Podatke koje nam ostavljate služe iskljčivo u Vašu korist (da bismo vam poslali porudžbinu i da bismo mogli da vas kontaktiramo i sl.) i ni u kom slučaju ih nećemo deliti ili zloupotrebiti. Detaljnije o tome pročitajte u Politici privatnosti.

Molimo Vas da obratite pažnju na činjenicu da Zagolaj  može ukinuti Vaše članstvo kao klijenta, a time i sve mogućnosti koje Vam vebsajt pruža, u slučajevima ako su uslovi Ugovora prekršeni ili na drugi način zloupotrebljeni.

U slučaju da ponovo pokušate da se registrujete, Zagolaj, zadržava pravo da odbije Vaš zahtev.

Jedinstvena upotreba

Kada se registrujete, Vaše pravo pristupa podacima vebsajta i Vašim podacima je Vaše isključivo pravo. Svoje podatke za prijavu morate čuvati i samo Vi koristiti. Niko nema pravo da se prijavljuje u Vaše ime, da pristupa Vašim podacima i koristi Vaš nalog za naručivanje proizvoda.

U tom smislu Vaše pravo da koristite usluge našeg vebsajta ne možete prenositi na drugo lice. Preporučujemo da drugo lice otvori svoj nalog.

Uređivanje, brisanje i promene

Naše je isključivo diskreciono pravo da promenimo ili izbrišemo bilo koji dokument, informaciju ili bilo koji drugi sadržaj našeg vebsajta, uključujući i ovaj dokument, bez prethodnog obaveštenja korisnika vebsajta.

Obeštećenje

Ovim potvrdjujete da ćete vebsajt koristiti za svoje potrebe, štititi njegov sadržaj, naše partnere, službenike i saradnike (u daljem tekstu Saradnike) kako nas ne bi izložili mogućim gubicima, zahtevima ili troškovima, uključujući i prihvatanje obeštećenja u vidu razumne naknade za advokate, u odnosu na stepen zloupotrebe ovog Ugovora ili samog vebsajta.

Privatnost podataka

Našu politiku zaštite privatnosti podataka, možete pogledati ovde (Politika privatnosti)  i ista podleže promenama i ažuriranju s naše strane bilo kada bez prethodne najave.

Politika reklamacije

Našu politiku reklamacija možete pogledati ovde (Dostava i reklamacije) i ista podleže promenama i ažuriranju s naše strane bilo kada bez prethodne najave.

Linkovi

Naš vebsajt sadrži linkove na druge vebsajtove (linkove izvora sa kojih smo preuzeli naučne ili druge podatke, linkove saradnika…). Za sadržaj njihovih vebsajtova, tačnost podataka koje prikazuju i njihovih uslova ne odgovaramo. Ukoliko se odlučite da koristite te linkove, to činite na sopstvenu odgovornost.

Prestavke

Sve Vaše sugestije, ideje, zapažanja ili bilo kakve druge vrste informacija koje nam šaljete putem Kontakt forme ili na e-mail adresu [email protected] biće sa pažnjom pročitane i uvažene. Garantujemo Vam da će Vaše prestavke biti poverljive, osim ako ne predstavljaju obaveštenje koje želite da bude javno.

Provera mejl adrese klijenta

Zagolaj zadržava pravo da preko mejla kontaktira klijenta kako bi se utvrdila tačnost informacija koje je klijent upisao prilikom registracije, a koje su neophodne za naš rad.