Besplatan paket:

Ako ste došli na naš sajt da biste preuzeli besplatni paket za kog ste čuli na našem jutjub kanalu ili na nekom drugom mestu, to možete učiniti odmah.

Nećemo vas zadržavati. Samo kliknite na dugme ispod i pratite uputsvo.

Ako, ipak, pre toga želite da saznate nešto više o nama i o paketu, nastavite da čitate:

Mi smo Ivan i Sanja, i nas dvoje stojimo iza imena Zagolaj.

Ni mi nismo baš uvek izgledali kako smo hteli, ali smo našli efikasan način da to promenimo.

Kako smo to uradili?

Da li biste vi, takođe, želeli da skinete višak kilograma?

Ako želite da idete našim stopama, imamo potpuno BESPLATAN paket za vas, a on se sastoji od sledećeg:

1. Knjiga recepata:

U ovoj knjizi se nalazi preko 60 recepata koji su pogodni za keto ishranu i koje smo mi koristili i još uvek koristimo u našoj ishrani.

Recepti podrazumevaju:

  • doručak
  • ručak
  • večeru
  • keto dezerte

2. Plan/Dnevnik ishrane:

U ovom excel dokumentu, kog smo nazvali Dnevnik ishrane, se nalazi plan ishrane za 28 dana. 

Svi obroci su balansirani tako da u toku dana ne pojedete više od 30g ugljenih hidrata.

Ovaj dokument se vrlo lako može pretvoriti u vaš lični Dnevnik ishrane, u kom ćete sami birati obroke iz naše Knjige recepata, tako da ne morate da jedete obroke onim redosledom kog smo mi odabrali.

Ako nemate instaliran excel, ne želite da ga instalirate, ili ne želite da modifikujete naš plan ishrane, možete preuzeti PDF verziju ovog dokumenta kog možete odštampati i pratiti iz dana u dan šta bi trebalo da jedete.

3. Brošura sa spiskom zdravih keto namirnica

U ovoj brošuri se nalazi spisak namirnica koje bi trebalo jesti na keto ishrani, ali se na tom spisku nalaze i namirnice koje bi trebalo izbegavati.

Tako da, ako želite da improvizujete u spremanju hrane, ovde vam se nalazi spisak dozvoljenih sastojaka.

4. Keto tablice

U ovom dokumentu se nalaze nutritivne vrednosti najčešće korišćenih namirnica u keto ishrani, pa ako želite sami da računate ova tablica vam može biti od koristi.

Ovaj dokument takođe možete odštampati ili ga otvorite na vašem računaru ili tabletu; na telefonu će biti malo nezgodno za gledanje.

Ista tablica se nalazi i u excel dokumentu kog smo nazvali Dnevnik ishrane, ali smo je mi izdvojili kako biste lakše mogli da je odštampate.

5. Kratak kurs

Kurs je zamišljen tako da ćemo vam u narednih nekoliko dana slati mejlove iz kojih ćete moći da naučite osnove keto ishrane, periodičnog posta i metabolizma.

Prvi mejl ćete dobiti dan nakon što se prijavite, a svaki naredni ćete dobiti dan kasnije.

Sav sadržaj ovog kursa se već može pronaći na našem sajtu ili jutjub kanalu, ali pošto može biti opterećujuće da sve to pročitate ili pogledate odjednom, rešili smo da vam svaki dan šaljemo po jedan tekst odnosno video.

Besplatan paket:

Ako želite da vam pošaljemo ovaj besplatan paket, sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i kažete nam na koju mejl adresu da šaljemo ove alatke za koje verujemo da će vam biti od velike koristi u vašoj misiji da smršate.