Info, Recepti i mnogo toga još

Osnovne namene keto ishrane

Iako se u poslednjih nekoliko godina keto ishrana uspešno koristi za skidanje kilograma, ona je prevashnodno namenjena za medicinske svrhe.

Početkom dvadesetog veka lekari su primetilil da deca imaju mnogo blaže i ređe epileptične napade ako njihov mozak koristi ketonska tela umesto glukoze i u tu svrhu kreirano je nešto što danas znamo kao keto ishrana.

Na keto ishranu se zaboravilo do kraja dvadeseteg veka kada je snimljen film First Do No Harm u kom Meril Strip glumi majku koja keto ishranom leči svog epileptičnog sina.

Pored toga što je efikasna u suzbijanju epilepsije kod dece, ali i kod odraslih, keto ishrana je veoma efikasna u regulisanju:

  • dijabetesa tipa II;
  • insulinske rezistencije;
  • metaboličkog sindroma;
  • određenih vrsta tumora koji ne mogu da se hrane ketonima, pre svega tumor na mozgu,
  • parkinsonove bolesti;
  • policističnog sindroma;
  • alchajmerove bolesti;

Keto ishrana je nešto što će vam dugoročno popraviti zdravlje ukoliko je doživite kao životni stil, a ne kao dijetu koja služi za brzo skidanje kilograma pred svadbu ili odlazak na more.

Keto ishrana se posebno preporučuje onima koji imaju insulinsku rezistenciju, dijabetes tipa II, povišen krvni pritisak, ili metabolički sindrom, jer će im pomoći da se zauvek reše lekova i zdravstvenih problema, ali i viška kilograma.

Keto ishrana nije jedina dobra ishrana koja postoji, nije za svakoga, ali je uvek možete probati i proveriti da li vam prija ili ne.Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav i da bude zadovoljan svojim izgledom, i zato smo napravili besplatan plan ishrane koji ide uz besplatnu knjigu recepata, kao i još neki materijal i koji će vam biti od pomoći i kog ćemo rado poslati na vašu mejl adresu.

Sve ovo ćemo vam poslati potpuno besplatno, kliknite na link i recite nam na koju mejl adresu da pošaljemo.

Obećavamo da nećemo slati spam jer i sami ne volimo spam i da nećemo zloupotrebljavati niti deliti vaše podatke.

Hvala Vam!

Zagolaj postoji zbog Vas, a naša misija je da vam pružimo najnovije i najbolje moguće informacije povodom, ishrane i zdravlja uopšteno, ali naš zadatak je i da vas motivišemo da primenite Vaša saznanja i da dođete do optimalnog zdravlja.

Kada smo se odlučili da pokrenemo naš projekat, uslov je bio da ni po koju cenu ne prihvatamo ponude sponzora, i ni po koju cenu nećemo promovisati proizvode koje ne bismo sami koristili.

Kako sami ne koristimo industrijske proizvode, izbor sponzora koji bi finansijski podržali stvaranje ovog sadržaja svodi se na nas same, ali to vrlo lako možete postati upravo Vi.

Ako pronalazite vrednost u našem sadržaju, i cenite to što on nije ispunjen reklamama, i što ne pokušavamo da Vam uvalimo neki glupi suplement ili detoks proizvod, jedan od načina da nas podržite jeste da kupite našu elektronsku knjigu recepata, ili našu štampanu knjigu recepata, ali takođe možete kupiti i proizvode iz naše daroteke, i tako dobit može da bude obostrana.

Takođe nas možete podržati na Patreonu gde ćete zauzvrat dobiti kredit na kraju svakog video snimka, kao pravi producent, jer biste upravo to i postali.

Hvala vam što činite da Zagolaj nije primoran da promoviše razne suplemente i druge proizvode kako bi mogao finansijski da opstane.