Dnevnik ishrane

BESPLATAN PLAN ISHRANE, I BESPLATNA KNJIGA RECEPATA

Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav, da svako može da dovede svoje telo do optimalnog izgleda i pre svega optimalnog zdravlja.

Sve što bi trebalo da uradi jeste da obrati pažnju na četiri stuba zdravlja; san, ishranu, fizičku aktivnost i stres.

Na stres ne može u velikoj meri da se utiče, ali zato san, ishranu i fizičku aktivnost možemo da dovedemo pod kontrolu i unapredimo naše zdravlje.

Da bismo vam olakšali vašu misiju da smršate i da unapredite vaše zdravlje, za vas smo dizajnirali određeni materijal za kog verujemo da će vam i te kako biti od koristi.

Reč je o:

  • 28 Dana keto recepata – knjiga recepata
  • Plan ishrane
  • Dnevnik ishrane
  • Keto tablice
  • Kratak kurs
  • Brošura sa spiskom zdravih keto namirnica.

Materijal koji se nalazi ispod smo lično dizajnirali i svakodnevno ga praktikujemo pri donošenju odluka povodom naše ishrani. Da bismo vam dodatno olakšali korišćenje materijala kog smo za vas spremili, snimili smo detaljno uputsvo za korišćenje tog materijala i njega možete pronaći na našem jutjub kanalu.

Najsikrenije želimo da vam pomognemo da uspete u vašim ciljevima i daćemo sve od sebe da doprinesemo vašem zdravlju i izgledu koliko god možemo.

Srdačan pozdrav, Ivan i Sanja.

Da li želite da vam pošaljemo besplatnu knjigu recepeta i besplatan plan ishrane?


Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav i da bude zadovoljan svojim izgledom, i zato smo napravili besplatan plan ishrane koji ide uz besplatnu knjigu recepata, kao i još neki materijal i koji će vam biti od pomoći i kog ćemo rado poslati na vašu mejl adresu.

Sve ovo ćemo vam poslati potpuno besplatno, kliknite na link i recite nam na koju mejl adresu da pošaljemo.

Obećavamo da nećemo slati spam jer i sami ne volimo spam i da nećemo zloupotrebljavati niti deliti vaše podatke.