Info, Recepti i mnogo toga još

Burek bez glutena

Da mi je neko rekao da ću ikada moći da jedem keto burek koji je identičnog ukusa kao pravi, pekarski burek, ne bi mu verovao, ali, evo, napravite i uverite se sami.

Sastojci:

Potrebno je za testo:

  • 400g mocarela sira
  • 100g krem sira
  • 150g bademovog brašna

Potrebno je za fil:

  • 600g mlevenog mesa
  • 3 kašike ulja (ja sam koristila avokadovo)
  • 2 kašičice crnog luka u prahu
  • 1 kašičica vlašca u prahu
  • So i biber

Nutritivna vrednost:

Dobije se 4 porcije, a vrednosti jedne je:

Kalorije: 1047,2
Masti: 81,5g
Protein: 69,5g
Ugljeni hidrati: 8,9g

Priprema:

U tiganju na ulju ispržiti meso, dodati začine, so i biber i kada porumeni skloniti sa vatre.
Mocarelu i krem sir otopiti, izmešati pa umesiti sa bademovim brašnom. Podeliti na 6 jednakih delova i istanjiti ih po obliku kalupa.

Kalup obložiti papirom za pečenje pa staviti podlogu testa na dno i posuti delom mesa. Potom staviti naredni komad testa, pa meso, pa tako dok se ne potroši materijal i treba da se završi komadom testa. Peći u rerni na 230 stepeni, 20-25 minuta.


Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav i da bude zadovoljan svojim izgledom, i zato smo napravili besplatan plan ishrane koji ide uz besplatnu knjigu recepata, kao i još neki materijal i koji će vam biti od pomoći i kog ćemo rado poslati na vašu mejl adresu.

Sve ovo ćemo vam poslati potpuno besplatno, kliknite na link i recite nam na koju mejl adresu da pošaljemo.

Obećavamo da nećemo slati spam jer i sami ne volimo spam i da nećemo zloupotrebljavati niti deliti vaše podatke.

Hvala Vam!

Zagolaj postoji zbog Vas, a naša misija je da vam pružimo najnovije i najbolje moguće informacije povodom, ishrane i zdravlja uopšteno, ali naš zadatak je i da vas motivišemo da primenite Vaša saznanja i da dođete do optimalnog zdravlja.

Kada smo se odlučili da pokrenemo naš projekat, uslov je bio da ni po koju cenu ne prihvatamo ponude sponzora, i ni po koju cenu nećemo promovisati proizvode koje ne bismo sami koristili.

Kako sami ne koristimo industrijske proizvode, izbor sponzora koji bi finansijski podržali stvaranje ovog sadržaja svodi se na nas same, ali to vrlo lako možete postati upravo Vi.

Ako pronalazite vrednost u našem sadržaju, i cenite to što on nije ispunjen reklamama, i što ne pokušavamo da Vam uvalimo neki glupi suplement ili detoks proizvod, jedan od načina da nas podržite jeste da kupite našu elektronsku knjigu recepata, ili našu štampanu knjigu recepata, ali takođe možete kupiti i proizvode iz naše daroteke, i tako dobit može da bude obostrana.

Takođe nas možete podržati na Patreonu gde ćete zauzvrat dobiti kredit na kraju svakog video snimka, kao pravi producent, jer biste upravo to i postali.

Hvala vam što činite da Zagolaj nije primoran da promoviše razne suplemente i druge proizvode kako bi mogao finansijski da opstane.